Siłownik może zużył. Na pewno ci to zrobią
[O2] Wyświetlacz w mint FL
Zwiń
X
-
[O2] Wyświetlacz w mint FL
Witam
Mam pytanko odnoście tego pseudo komputera w wersji MINT FL
Otóż gdy jadę autkiem, ma wyświetlaczu, na samym jego dole pokazuje się prędkość - niestety w mph
Próbowałem zmienić tą opcję, tak aby pokazywały się km/h ale nie dałem sobie z tym rady
W sobotę, jak byłem w serwisie poprosiłem ich o zmianę z mil na kilometry, jednak powiedzieli mi, że tak ma być i się tego nie da zmienić bo to ma służyć jako przelicznik. Pomyślałem sobie trochę dziwne, że nie można tego zmienić. Czytałem też wątek o ukrytych funkcjach w O2 jednak nic na ten temat nie znalazłem :roll:
Czy ktoś z Was może sobie z tym poradził i zmienił wyświetlanie z mph na km/h :?:
Fajnie jakby była taka możliwość :diabelski_usmiech
-
-
kurczak1985, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...&highlight=mph
[ Dodano: Nie 17 Sty, 10 14:48 ]
Jak to napisał Tadzik "Na liczniku masz przycisk do kasowanie licznika dziennego Naciśnij raz i przekręć przycisk w lewo lub prawo - przejdziesz do nastaw zegara, okresu do przeglądu i do ustawienia kilometrów na mile i odwrotnie. Patrz instrukcja obsługi strona 17 "Wskaźnniki i lampki kontrolne" punkt 5 - Pokrętło wyboru trybu."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez morsWitam ponownie,
mnie chodzi o ten konkretny przypadek. W prawym dolnym rogu środkowego wyświetlacza pojawia mi się podczas jazdy aktualna prędkość z jaką jadę tylko w milach, a ja chciałbym w km/h. Czy istnieje możliwość ustawienia tego i jak ewentualnie to zrobić, bo z tego co widzialem używając pokrętła przy zegarach to prędkość w milach albo można wyłączyć (w tedy podczas jazdy wyświetla się przebieg całkowity) albo ustawić w milach. Km/h nigdzie tam nie znalazłem.
pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OstlanderZamieszczone przez kurczak1985Zmieniłeś to w swoim mincie :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kurczak1985Zamieszczone przez OstlanderZamieszczone przez kurczak1985Zmieniłeś to w swoim mincie :?:Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Wszystko w temacie, jak zawsze jasno opisane dzięki.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz